Ik ben sinds 1996 advocaat. Nadat ik 3 jaar in een algemene, gevarieerde praktijk heb gewerkt, heb ik mij sinds 1999 steeds verder gespecialiseerd op het gebied van scheiding en mediation.

In 1999 ben ik begonnen met de opleiding tot mediator, die ik in 2001 heb afgerond. Daarna heb ik de familierechtopleiding van de vFAS in 2002 afgerond.

Sinds 2002 heb ik mijn eigen kantoor, dat gevestigd is in mijn eigen huis.  

Sindsdien doe ik alleen nog zaken op het gebied van het familierecht en met name echtscheidingen. 

Verder doe ik 2x per jaar een week zogenaamde BOPZ-zaken. Daarin verleen ik rechtsbijstand aan mensen die net gedwongen zijn opgenomen (of dreigen te worden opgenomen) in een psychiatrisch ziekenhuis.

Ik ben daarnaast docent gedragsrecht en vaardighedentrainer in de beroepsopleiding advocatuur.

Ik begeleid ook vaker als intervisiedocent intervisiebijeenkomsten van advocaten en scheidingsmediators.

Tenslotte ben ik beklagrechter en lid van de Commissie van Toezicht bij Het Keerpunt, een jeugdgevangenis in Cadier en Keer, en zit ik in de Limburgse Raad van de Orde van Advocaten, een orgaan dat toezicht houdt op het reilen en zeilen van de advocatuur in Limburg.


foto_tussen_tekst_wie_is_tonvanmil

 Mediator in Maastricht


Sinds 2002 werk ik meer dan de helft van mijn tijd als scheidingsmediator. Daarin sta ik twee personen in scheiding samen bij. Ook sta ik vaak als advocaat één partij bij in echtscheiding.

De motivatie om als scheidingsmediator en advocaat te werken komt voort uit zijn intentie dat partijen zo goed mogelijk uit elkaar gaan, waardoor de kosten en duur van de scheiding beperkt blijven/is, maar vooral voort uit mijn gedrevenheid dat kinderen zo weinig mogelijk last ondervinden van de scheiding van hun ouders.

Scheidingsadvocaat Ton van Mil | Mediation bij scheidingen ✔ VFAS aangesloten ✔ NMI Register Mediator | Veel gestelde vragen alles over Scheiden
Koning Clovisstraat 53
Maastricht
Limburg
6226 AE
Nederland