Ik ben sinds 1996 advocaat. Nadat ik 3 jaar in een algemene, gevarieerde praktijk heb gewerkt, heb ik mij sinds 1999 steeds verder gespecialiseerd op het gebied van scheiding en mediation.

In 1999 ben ik begonnen met de opleiding tot mediator, die ik in 2001 heb afgerond. Daarna heb ik de familierechtopleiding van de vFAS in 2002 afgerond.

Sinds 2002 heb ik mijn eigen kantoor, dat gevestigd is in mijn eigen huis.  

Sindsdien doe ik alleen nog zaken op het gebied van het familierecht en met name echtscheidingen. 

Verder doe ik 2x per jaar een week zogenaamde BOPZ-zaken. Daarin verleen ik rechtsbijstand aan mensen die net gedwongen zijn opgenomen (of dreigen te worden opgenomen) in een psychiatrisch ziekenhuis.

Ik ben daarnaast docent/trainer in de beroepsopleiding advocatuur.

Ik begeleid ook vaker als intervisiedocent intervisiebijeenkomsten van collega's en treed vaker op als peer reviewer en supervisor.


 Mediator in Maastricht


Sinds 2002 werkt Ton meer dan de helft van de tijd als scheidingsmediator. Daarin staat hij 2 partijen in scheiding samen bij. Ook staat hij als advocaat een partij bij in echtscheiding.

De motivatie om als scheidingsmediator en advocaat te werken komt voort uit zijn wens dat partijen zonder al te veel geruzie gaan scheiden, waardoor de kosten en duur van de scheiding beperkt blijven/is, maar vooral voort uit zijn wens dat kinderen zo weinig mogelijk last hebben van de scheiding van hun ouders .

Scheidingsadvocaat Ton van Mil | Mediation bij scheidingen ✔ VFAS aangesloten ✔ NMI Register Mediator | Veel gestelde vragen alles over Scheiden
Koning Clovisstraat 53
Maastricht
Limburg
6226 AE
Nederland