Ton van Mil advocaat/scheidingsmediator

Indien je contact met me wil opnemen, of een vraag wil stellen, kun je het beste een e-mail sturen of even bellen. Ik ben meestal tussen 08.30 uur en 16.30 uur telefonisch (043-367 21 19) bereikbaar, maar ben natuurlijk ook vaker in gesprek en dan enige tijd niet bereikbaar. Als ik in gesprek ben of niet opneem, kun je een bericht achterlaten. Dan bel ik je terug zodra ik daartoe in de gelegenheid ben.

Putstraat 29
6245 LD Oost-Maarland, Eijsden

Limburg

 

T +31(0)43-367 21 19
info@tonvanmil.nl

Routebeschrijving

Het kantoor ligt 5km ten zuiden van Maastricht in Oost-Maarland, dat pal naast de afrit van de A-2 ligt. Het kantoor is eenvoudig per auto te bereiken. Er zijn geen parkeerkosten.

Komende van Maastricht neem je afrit nr 57 ‘Oost-Maarland   Eijsden’. Je slaat meteen rechts af en rijdt Oost-Maarland in. Na het spoor en de kerk houd je 2x links aan. Je bent dan in de Putstraat. Het kantoor is na 100 meter aan de rechterkant, huisnummer 29.  

 

Ook kun je vanaf Maastricht de provinciale weg richting Eijsden (naast de Maas) nemen, die langs het provinciehuis loopt, na 5 km rijdt u Oost-Maarland binnen, bij de kruising sla je linksaf het dorp in, Je houdt dan rechts aan en komt dan vanzelf in de Putstraat. Het kantoor is na 100 meter aan de rechterkant, huisnummer 29.